← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Vedligeholdelse af Svovlhexafluorid (SF6) Gas

vedligeholdelse SF6 Gas

Svovlhexafluorid (SF6) gas er et bue-sluknings- og kølemedium, der anvendes i elektrisk og elektrisk spændingsudstyr som elektrisk isolator. I henhold til Kyoto-protokollen er SF6 blevet klassificeret som drivhusgas, og der er begrænsninger for at begrænse mængden, der skal frigives til atmosfæren.

Både producenter og brugere af deres udstyr er ansvarlige for reduktionen i SF6 drivhusgasser. Organisationer såsom Den Internationale Elektrokemisk Kommission (IEC) og Den Internationale Råd om store elektriske systemer (CIGRE) yde vejledning og lovgivningsmæssige oplysninger med hensyn til håndteringen af ​​en sådan gas, når det kommer til vedligeholdelse.

Når delvis gnistdannelse eller der opstår en fejl i elektrisk udstyr, kan dette medføre skabelsen af ​​nedbrydningsprodukter såsom svovldioxid og hydrogenfluorid. Analyse af SF6 gas anbefales som en del af en almindelig tilstand vedligeholdelsesplan, sikrer dette, at udstyr og personale er ordentligt beskyttet. Tidlig identifikation af forhøjede nedbrydningsprodukter vil bidrage til at fjerne strømafbrydelser og fiaskoer, sammen unødvendige inspektioner.

For at sikre, at der ikke forekommer emissioner i hele testprocessen, udviklede Cambridge Sensotec Rapidox SF6 6100 Pump Back-gasanalysatoren. Instrumentet trækker en prøve af SF6-gas fra det elektriske udstyr og analyserer det i overensstemmelse med de nuværende IEC- og CIGRE-testkonfigurationer. Det pumper det derefter tilbage enten automatisk eller manuelt, ind i det elektriske udstyr ved tryk. Alternativt kan analysatoren opbevare gassen internt for korrekt bortskaffelse på et senere tidspunkt.

For yderligere information om gas analyseprogrammer eller Rapidox vifte af gas analysatorer, bedes du kontakte os på + 44 (0) 1480 462142 eller e-mail [Email protected].

Yderligere oplysninger om SF6 gasanalyse kan findes på www.sf6.co.uk.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.