← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Seneste multigas FTIR analysatorer kan ansættes

DX4040

FTIR-gasanalysatorer er blevet populære i en lang række gasdetekterings- og overvågningsapplikationer på grund af deres evne til at måle næsten enhver gas. Omkostningerne ved dette udstyr kan dog overstige budgetterne for dem, der kunne drage fordel af denne sofistikerede teknologi, så Quantitech har etableret et lille udvalg af FTIR-gasanalysatorer, der er tilgængelige for udlejning.

Typiske anvendelser til FTIR-gasanalyse omfatter overvågning af industrielle emissioner, arbejdsmiljøundersøgelser, prøvning af motorens udstødning, procesovervågning, lækageopdagelse, beredskabsreaktion, kemisk udslip og brandundersøgelser, analyse af vejrtrækningsgas og mange andre.

FTIR
Et FTIR spektrometer opnår infrarøde spektre ved først at indsamle et 'interferogram' af et samplesignal med et interferometer, som måler alle infrarøde frekvenser samtidigt for at producere et spektrum.

Prøveidentifikation er mulig, fordi kemiske funktionelle grupper absorberer lys ved bestemte frekvenser. Desuden er det ved hjælp af kalibrering af spektrometeret muligt at bestemme intensiteten af ​​absorptionen (i forhold til komponentkoncentrationen).

Gasmet-biblioteket med referencespektre består af referencefiler af gasspektre målt til dato med forskellige Gasmet-gasanalysatorer. Biblioteket indeholder hundreder af spektre, og hvert referencespektrum indeholder både kvantitativ og kvalitativ information om komponenten. Det betyder, at brugerne kan analysere prøver efterfølgende, hvis en ny parameter bliver interessant.

Høje niveauer af nøjagtighed og lave vedligeholdelsesniveauer opnås som følge af kontinuerlig kalibrering med en He-Ne laser, som giver en stabil wavenumber skala. Desuden er højspektral signal-støj-forhold og høj wavenumber-præcision karakteristisk for FTIR-metoden. Dette giver høj analytisk følsomhed, nøjagtighed og præcision.

Emissionsovervågning

I stand til at overvåge flere gasser samtidigt, selv i de varme, ætsende og fugtige emissioner, er Gasmet FTIR-analysatoren ideel til en lang række emissionskontrolprogrammer. Quantitechs dr. Andrew Hobson siger: "DX4000 er populær til udlejning på grund af dets bærbarhed og fleksibilitet; den har samme kapacitet som en rackmonteret CEMS, men giver brugerne mulighed for at måle næsten enhver gas på flere steder, så det kan bruges til at verificere faste CEMS og til forskning og efterforskningsarbejde. "

DX4000 er typisk opstillet til at måle H2O, CO2, CO, NO, NO2, N2O, SO2, NH3, CH4, HCI, HF og en række forskellige VOC'er, men yderligere gasser kan tilsættes uden nogen hardwareændringer. Nem at bruge Calcmet ™ software leveres med analysatoren, og resultaterne kan vises i ppm, mg / Nm3 eller Vol-%. Alle måledata og spektre kan opbevares til senere analyse.

Gasmet FTIR analysatoren er MCERTS godkendt til ni af de vigtigste parametre. Men med så mange forskellige målbare parametre er eksisterende brugere også i stand til at tage målinger, der hjælper med at forbedre processtyringen.

Omgivelse / arbejdsstedsovervågning

Den nye Gasmet DX4040 bærbare FTIR multi-gas analysator er også tilgængelig for udlejning fra Quantitech. Denne enhed indeholder nøjagtig samme analysator som de andre Gasmet FTIR instrumenter, men er anbragt i en rygsæk og kommunikerer trådløst med en PDA.

PDA'en giver brugerne mulighed for at måle op til 25 (brugerdefinerede) gasser samtidigt, men DX4040 kan også fungere med en bærbar pc eller pc til at analysere spektre for tusindvis af gasser. Det betyder, at teknologien kan anvendes til undersøgelse af ukendte gasser.
Quantitechs dr. Andrew Hobson er til rådighed for at tilbyde hjælp og rådgivning om brugen af ​​FTIR-gasanalyse og er ansvarlig for at konfigurere hver lejede analysator, så den bedst opfylder brugernes behov.

For yderligere information, kontakt venligst:

Quantitech Ltd
Fabersvej 1
Old Wolverton Road
Milton Keynes
MK12 5NP
t. 01908 227722
f. 01908 227733
E-mail [Email protected]
Internet side: www.quantitech.co.uk

Quantitech

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.