← Tilbage til Gas Detection kategori

Gas Cylinder Storage Forenklet Tak til Website 'Wizard'

The new features of gascagedirect.co.uk

Sikker og sikker opbevaring af GAS CYLINDERS er et vigtigt krav til sundhed og sikkerhed for enhver virksomhed, og tilgængeligheden af ​​praktiske og effektive opbevaringsløsninger kan kun være en god ting. Takket være lanceringen af www.gascagedirect.co.uk site owners, Health and Safety personnel, or whoever is responsible for gas cylinder storage, now have a dedicated and comprehensive resource of storage solutions and useful information.

Nyligt opdateret, har hjemmesiden nu en Gas Cage Wizard, som gør det muligt at vælge den rigtige gas cylinderopbevaring mulighed endnu enklere. Brugeren indtaster simpelthen højden, diameteren og antallet af cylindre, der skal opbevares, og guiden beregner straks og foreslår den mest passende størrelse bur fra et standard udvalg af bur. Hvis der ikke er et passende bur inden for standardområdet, leder guiden kunderne til en skræddersyet burside for at sikre, at den rigtige løsning er angivet.

Ud over et bredt udvalg af netburer, kabinetter og skabe tilbyder hjemmesiden også væsentlige, opdaterede oplysninger om sundhed og sikkerhed, vejledning og FAQ. For eksempel indeholder generelle opbevaringsoplysninger for faste steder samt køretøjer og trailere råd om opbevaring af tomme cylindre og lækagesøgning. Webstedsejere bør også være opmærksomme på, at HSE har aktivt inspiceret virksomheder, der lagrer gasflasker i et område, der tillader offentlig adgang.

www.gascagedirect.co.uk tilbyder sikre og sikre opbevarings muligheder for alle populære størrelser og former for cylindre og flasker indeholdende butan, propan, kuldioxid og acetylen. Skræddersyede bur kan også leveres, når et standard bur er uegnet.

Full details are available at: www.gascagedirect.co.uk , [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.