← Tilbage til Gas Detection kategori

Gas Cylinder Storage Forenklet Tak til Website 'Wizard'

De nye funktioner i gascagedirect.co.uk

Den sikre og sikker opbevaring af gasflasker er en vigtig sundheds-og sikkerhedskrav for enhver virksomhed og tilgængeligheden af ​​praktiske og effektive opbevaringsløsninger kan kun være en god ting. Takket være lanceringen af www.gascagedirect.co.uk lodsejere, sundhed og sikkerhed personale, eller hvem der er ansvarlig for gasflaske lagring, har nu en dedikeret og omfattende ressource af lagerløsninger og nyttige oplysninger.

For nylig opdateret, hjemmesiden har nu en gas Cage Wizard, som gør at vælge den rigtige gasflaske opbevaring mulighed endnu enklere. Brugerens blot indtaste højde, diameter og antallet af cylindre, der skal lagres og guiden øjeblikkeligt udregner og foreslår den mest passende størrelse bur fra en standard vifte af bure. Hvis der ikke er et passende bur inden for standardsortiment guiden dirigerer kunderne til en skræddersyet bur side for at sikre den rigtige løsning er angivet.

Ud over et bredt udvalg af netburer, kabinetter og skabe tilbyder hjemmesiden også væsentlige, opdaterede oplysninger om sundhed og sikkerhed, vejledning og FAQ. For eksempel indeholder generelle opbevaringsoplysninger for faste steder samt køretøjer og trailere råd om opbevaring af tomme cylindre og lækagesøgning. Webstedsejere bør også være opmærksomme på, at HSE har aktivt inspiceret virksomheder, der lagrer gasflasker i et område, der tillader offentlig adgang.

www.gascagedirect.co.uk tilbyder sikre og sikre opbevarings muligheder for alle populære størrelser og former for cylindre og flasker indeholdende butan, propan, kuldioxid og acetylen. Skræddersyede bur kan også leveres, når et standard bur er uegnet.

Nærmere oplysninger findes på: www.gascagedirect.co.uk , [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.