← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

FT4 Pulver Rheometer understøtter Metal Processing Industries

FT4 pulver reometer

Pulvere spiller en integreret rolle i produktionen af ​​mange produkter, og det er almindeligt anerkendt, at de er udfordrende at håndtere. Det er derfor vigtigt for ingeniører og processorer at have en god forståelse af pulveradfærd for at optimere produktiviteten og forbedre kvaliteten. Dette er især anvendeligt i pulvermetallurgi, hvor flydende metalpulver er afgørende for effektiviteten, herunder forbedring af præstationen af ​​additivproduktion (AM) processer.

Mange AM-processer kræver, at der opbygges lag af pulver, som derefter selektivt smeltes sammen. Den måde, hvorpå et pulver opfører sig i processen, er afgørende for at opnå høje niveauer af effektivitet og produktivitet samt opretholde kvalitetsegenskaber af slutproduktet. Variabiliteten i råmaterialer kan dog føre til inkonsekvent bulkdensitet, ujævn overfladebehandling, lav trækstyrke og dårlig overfladebehandling.

Freeman Technology har arbejdet sammen med en bred vifte af industrielle partnere i de sidste 15 år, og i 2017 blev en bidragyder til ASM International. ASM, verdens største materialeinformationssamfund, har for nylig vedtaget FT4 Powder Rheometer® til metalpulverprøvning. Organisationen forbinder et globalt netværk af medlemmer, der letter overførslen af ​​indhold, data og forskning.

Derudover tilbyder ASM en række uddannelsesmæssige kurser, herunder emner som AM. ASM indarbejder også dynamisk pulverprøvning inden for sine kurser for yderligere at uddanne industrielle brugere. Begge organisationer er overbeviste om, at dette samarbejde vil understøtte større brug af FT4 for at forbedre fremstillingen og brugen af ​​metalpulver på tværs af en række brancher.

For mere information om sortimentet af produkter, der tilbydes af Freeman Technology, besøg venligst www.powderflow.com.

For mere information om de ressourcer, der tilbydes af ASM International, besøg venligst www.asminternational.org.

Freeman Teknologi og Pulver Rheometer er registrerede varemærker tilhørende Freeman Technology Ltd

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via