← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Fortress Interlocks Sammenføjninger Machine Safety Alliance til at give Maskinsikkerhed Viden

The Machine Safety Alliance

Sikkerhed Sikringsanlæg selskab Fortress Interlocks er medlem af Machine Safety Alliance med Festo, Pilz Automation Technology, Troax, UK Engineering, og Werma. The Machine Safety Alliance har til formål at dele sin kollektive viden og ekspertise til at hjælpe maskinbyggere og brugere få mening ud af sikkerhed og beskytte deres produktivitet.

Tilbagetrækningen af ​​sikkerheds standard EN 954-1 betyder, at EN ISO 13849 vil blive den mest udbredte standard for design, verifikation og valideringer af sikkerhedsrelaterede dele af styresystemer. The Machine Safety Alliance samler eksperter fra de kollektive teknologier under ét tag til at yde omfattende sikkerhed viden, der er mere let tilgængelige.

Fortress Interlocks er førende inden for adgangs-og kontrolsystemer sikkerhedssystemer, design og produktion sikkerhed sikringsanlæg, fanget nøgle, nøgle udveksling, magnetventil og ikke-magnetventiler vagt switche og modulære styringer enheder, der sikrer sikkerheden ved handling i en forudbestemt rækkefølge.
Tony Baggott, Sales & Marketing Manager hos Fortress Interlocks kommenterede:

"The Machine Safety Alliance er en non-profit organisation. Vores håb er at hjælpe virksomhederne til at forstå og overholde sikkerhedsreglerne, mens afvejning produktiviteten. Fortress Interlocks, som markedsleder i adgangs-og kontrolsystemer sikkerhed systemer er godt rustet til at levere ekspertise på dette område i samarbejde med vores specialiserede partnere i alliancen ".

The Machine Safety Alliance har afholdt en række seminarer på forskellige spillesteder i hele Storbritannien, som vil fokusere på den virkelige verden anvendelser af forskellige teknologier og anvendelsen af ​​EN ISO 13849-1 og andre sikkerhedsrelevante standarder. For mere information om maskindirektivet Safety Alliance, kan du besøge webstedet på www.machinery-sikkerhedsrelaterede alliance.co.uk

Louise Gæst
Fortress Interlocks Ltd
2 Inverclyde Drive
Wolverhampton, WV4 6FB
Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 1902 349 000
Fax: + 44 (0) 1902 349 090
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.fortressinterlocks.com

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.