← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Første CV Analyser System for National Grid

Thyson Technology, en specialist inden for integrerede prøvetagnings- og analysesystemer, har gennemført den første af 28 landsdækkende gaskvalitetsanalysesystemopgraderinger til National Grid.

Multimillion-pund-projektet blev sikret efter Thysons rolle i National Grid's Enhanced Gas Management Project (EGMP), et initiativ til at opgradere gaskvalitetsanalysesystemer på alle dets websteder i hele Storbritannien.

I løbet af de næste tre år vil Ellesmere Port-baserede producent erstatte eksisterende CV-flow-vægtede gennemsnitlige prøveudtagnings- og analyseredskaber med de nyeste integrerede prøveudtagnings- og analysesystemer på tværs af lokaliteter landsdækkende.

Virksomheden vil også opgradere National Grid's hovedanalysatorhus i Churchover Junction nær Rugby.

Systemet vil sikre, at de prøver, der anvendes til kaloriefondens (CV) målinger, er repræsentative for den gas, der strømmer gennem systemet for at sikre en nøjagtig prisfastsættelse af varen i overensstemmelse med kravene fra regulatoren, Ofgem.

Ian Camp, direktør hos Thyson Technology, sagde: "Dette er en lang og kompleks arbejdsplan, som har set Thyson på alle aspekter af projektet, herunder opstilling og styring af webstedet og installation af systemerne. Det første anlæg, som nu er i gang med at køre, er udstyret med fremtidssikker prøvetagningsteknologi med avancerede muligheder. "

Thyson Technology systemer giver sine kunder mulighed for at måle nøgleparametre i deres processer ved automatisk at levere prøver af procesmaterialet til avancerede analyseværktøjer, der spiller en afgørende rolle i forskellige industrielle applikationer verden over.

Cecil Instruments Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.