← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Hurtig olie i vandanalyse vil hjælpe fracking

Onsite analyse

Relativt små mængder kulbrinte har potentialet til at forurene enorme mængder vandressourcer, så hurtig onsite olie i vandanalyse er en vigtig beskyttelsesforanstaltning i en bred vifte af anvendelser som fracking og dem, der involverer produktion, håndtering, opbevaring og distribution af olier og brændstoffer.

Quantitechs administrerende direktør Keith Golding siger: "Hvis fracking skal blive populær i Storbritannien, vil onsiteanalyse være nødvendig for at berolige miljøproblemerne hos dem, der modsætter sig teknikken."

Med over 2,200 bærbare InfraCal TOG / TPH Analysere i brug over hele verden siger Golding "Hovedårsagen til dette instruments popularitet er, at det gør det muligt for brugerne at udføre nøjagtige on-site tests uden at skulle pådrage omkostninger og forsinkelser af laboratorieanalyse. I tilfælde af fracking viser hurtige resultater, at ingen forurening har fundet sted eller muliggør et hurtigt svar på eventuel lækage eller spild af forurenet vand. "

En amerikansk rapport, offentliggjort 15th February 2012, fremhæver det vigtige potentiale i "fracking" for at beskytte energisikkerheden, men advarer om, at teknikken er blevet begået i kontroverser efter påstand om, at fracking forårsager skade på sundhed og miljø. Fracking bruger højtryksvand blandet med partikler og kemikalier til at bryde gasrige skifersten adskilt mere end en kilometer under jorden. Mængden af ​​vand, der anvendes i og produceret ved hydraulisk frakturering af skifergasbrønde, er i millioner af gallon pr. Brønd. Hvorvidt vandet skal tages af stedet for bortskaffelse eller genanvendes til geninjektion, skal flowblus eller produceret vand forbehandling for at fjerne resterende olie fra vandet.

Bærbare, lette og batteridrevne, aktiverer InfraCal TOG / TPH Analyzers olie i vandprøvning ved brøndstedet på mindre end 10 minutter. Test kræver nogle enkle trin, der kan udføres af ikke-teknisk personale; vandet blandes simpelthen med ekstraktionsopløsningsmidlet, rystes og derefter præsenteres for InfraCal Analyzer til måling.

Den samme InfraCal TOG / TPH Analyzer kan også bruges til TPH i jord, hvis der forekommer en spil eller dam lækage for at bestemme forureningsområdet.

For yderligere information, kontakt venligst:

Quantitech Ltd
Fabersvej 1
Old Wolverton Road
Milton Keynes
MK12 5NP
t. 01908 227722
f. 01908 227733
E-mail [Email protected]
Internet side: www.quantitech.co.uk

Quantitech

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.