← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Udvidet og opdateret anden udgave af Nanoparticle Technology Handbook er udgivet

Nano bog

En ny opdateret og udvidet anden udgave af Nanoparticle Technology Handbook, udgivet af Elsevier, er nu tilgængelig. Denne anden udgave indeholder seksten nye kapitler, der giver et meget bredere referencerum end den foregående udgave og indeholder bidrag fra over 140-eksperter inden for nanoteknologi og / eller partikelteknologi.

Bogen indeholder ikke kun teorien bag nanopartikler, men også tres separate praktiske anvendelser af nanoteknologi på tværs af en række anvendelsesområder som avanceret keramik, batterier, funktionel maling og blæk, lægemiddelleveringssystemer og bioteknologi. Den undersøger fremtidige muligheder og nye innovationer og indeholder vigtig viden om nanopartikelkarakterisering og nanopartiklernes virkning på miljøet og på mennesker.

Med information om nanopartiklernes unikke egenskaber og nanostrukturerne fra nanopartikler, er Nanoparticle Technology Handbook en værdifuld referencekilde for forskere og ingeniører, der arbejder direkte med fine partikler og materialer.

Bogen er redigeret af Masuo Hosokawa, formand for Hosokawa Micron Corporation; Kiyoshi Nogi, professor og direktør, Joining and Welding Research Institute på Osaka University; Makio Naito, professor, tilknytnings- og svejsningsforskningsinstitut ved Osaka University og Toyokazu, General Manager, Intellectual Property and Academic Information Division hos Hosokawa Micron Corporation.

For yderligere information kontakt venligst:

Hosokawa Micron Ltd, Rivington Road, Whitehouse Industrial Estate, Runcorn, Cheshire, WA7 3DS.
Tlf: (01928) 755100 Fax: (01928) 714325
E-mail: [Email protected] / www.hosokawa.co.uk

Hosokawa Micron Ltd

Vi tilbyder en enkelt kilde forsyning til de allerbedste i gennemprøvede maskiner med tilhørende teknisk ekspertise på tværs af procesteknologier og industrier til at levere individuelle forarbejdning løsninger til specifikke behov.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.