← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Energi fra affald sektor kræver en holdningsændring i vedvarende politik

Ledere fra Siemens og energi fra affald sektor har forenet i en opfordring til en hurtig ændring havet i politik for at tilskynde regeringen til at udvikle en langsigtet strategi for at imødekomme behovet for en større blanding af vedvarende energikilder, med fokus på maksimere brugen af ​​energi fra affaldsanlæg.

Virksomheder fra hele sektoren foretaget opkald på en energi fra affald konference - "Planlægning for Tomorrow 'afholdt på Siemens bæredygtige byer bygning, Crystal i London. Deltagere fra hele sektoren blev behandlet af ledere fra hele branchen, herunder Juergen Maier MD Siemens Industri, Charlotte Morton, administrerende direktør for anaerob nedbrydning og Biogas Association (ADBA) og energipolitik forkæmper Lord Redesdale.

Charlotte Morton, administrerende direktør, ADBA "Vi ved, at biogas branchen har potentiale til at understøtte mere end 35,000 job i Storbritannien, og sektoren vokser i et hastigt tempo - alone 46% sidste år. AD planter giver en tredobbelt gevinst for vores økonomi, der beskæftiger sig med madaffald, genererer en fleksibel form for grundlastværk vedvarende energi og støtte bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion.

"Men vi er kun ved begyndelsen af ​​denne rejse. Vi har brug for en klar, langsigtet strategi for sektoren, som gør de fleste af disse ressourcer for UK, reale investeringer i forskning og udvikling og en klar blå print for bæredygtig energipolitik i UK-forstærket af støtte fra Den Europæiske Union. "

Siemens leverer innovative EFW løsninger, der inkorporerer den nyeste elproduktion teknologi, som er kernen i den magt øen; Siemens-teknologier magt omkring en tredjedel af EFW planer hele Storbritannien. Siemens Industry giver også automatisering og energieffektive løsninger for sektoren.

George Giles, chef for vedvarende energi hos Siemens Industry kommenterede "Energi fra affald har reelle muligheder for at hjælpe den britiske opfylde sine energibehov, som bliver et stadig mere presserende problem. Som eksempel anaerob nedbrydning marked har potentiale til at vokse med en betydelig 800% af 2020 ".

"Så mens sektoren vokser i form af investeringer og forskning, sker det på trods af mangel på sammenhængende strategi fra regeringen for, hvordan vi bedst kan håndtere affaldet. Vi har hårdt brug for en strategi for, hvordan biogas bedst kan bruges i Storbritannien. Hvis vi får det manglende brik i puslespillet på plads, vi kan gå i den rigtige retning i form af en virkelig bæredygtig energimix. "

Siemens Industry

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.