← Tilbage til Dust Control kategori

Effektiv, innovativ procesindustri støvudsugning

Dust Kontrol AA Shapa IMAGE Jly 2017

Dust Control Systems Ltd har specialiseret sig i at levere støv- og røgudvindingsløsninger på tværs af mange brancher, herunder større projekter inden for håndtering af faststoffer, mad og drikkevarer, lægemidler, køretøjsindustrien og affaldsgenvindingssektoren.

Energibesparelser og øget produktionseffektivitet, og samtidig sikre et sikkert arbejdsmiljø, er centrale krav i de fleste processer og virksomhedens omdømme er bygget på dens evne til at levere den bedst egnede og omkostningseffektive løsning, uanset hvilket projekt. DCS til formål at forbedre deres kunders lønsomhed ved at levere de bedste i nuværende filter teknologi, en markant reduktion energiforbruget med Ecogate ® udvinding optimeringssystem, og sikre, at forventninger er opfyldt ved at fokusere på systemets pålidelighed.

DCS-forpligtelsen slutter ikke der, men strækker sig gennem livstidsprogrammer tilpasset kundernes specifikke behov. For at hjælpe virksomheder med overholdelse af COSHH Regulations tilbyder DCS også omfattende LEV (Local Exhaust Ventilation) test- og undersøgelsespakker, der omfatter inspektion og service for at sikre, at udvindingssystemer fortsat overholder reglerne.

For mere information kontakt

Dust Control Systems Ltd, Dewsbury, West Yorkshire.
Tlf: 0800 040 7116 E-mail: [Email protected] eller besøg www.DCSlimited.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.