← Tilbage til Pumper kategori

Edwards vinder guld på 2012 International Business Awards SM

Den britiske topkvalitet fortsætter med at skinne på verdensplan

Edwards Group Limited (NASDAQ: EVAC), en af ​​de førende producenter af sofistikerede vakuumprodukter og reduktionssystemer og en leverandør af relaterede værditilvækstydelser, er blevet tildelt en Gold Stevie® Award i den prestigefyldte 9th årlige internationale virksomhedspriser.

Edwards slog af hård konkurrence fra hele verden for at blive navngivet vinder af "Best New Product eller Årets Service - Industrial Products & Services " kategori for sin førende CXS tørvakuumpumpe.

CXS er den nyeste generation af tørvakuumpumpe til den kemiske og farmaceutiske industri og bygger på Edwards stærke rekord af innovation. Siden introduktionen i 2011 har den sat nye industristandarder for pålidelighed, ydeevne og kontrol.

To elementer i den banebrydende CXS skiller det fra konkurrentpumper. Den nye koniske skrueteknologi letter fremragende væske- og faststofhåndtering, der fører til høj driftssikkerhed, samtidig med at der dannes dybt vakuum ned til 10-3 mbar. Udvalget af indbyggede kontrol- og sikkerhedsfunktioner gør CXS lettere og billigere at installere i sammenligning med nogle pumper, der for øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Edwards mener, at dette er det første "plug and pump" system, et forskud, der har gjort 'vacuum on demand' en realitet. Udviklingen af ​​CXS har vist sig at være et afgørende tip for vakuum, idet teknologien fra 'specialudstyr' til 'utility'.

Kommenterede prisen, sagde Matthew Taylor CEO på Edwards: "2012 har virkelig været et gyldent år for Edwards. Efter at være blevet hædret med en momentøs syvende Dronning Award tidligere på året til vores nEXT turbomolekylære pumpe, og derefter med succes notering på NASDAQ markedet, er vi glade for at bygge videre på vores succes med en Gold Stevie® Award.

"For at modtage denne anerkendelse for CXS, så snart den blev lanceret, er det testamente for det hårde arbejde og ekspertise hos alle dem hos Edwards, der var involveret i dens opfattelse. Denne pris sætter CXS 'legitimationsoplysninger ud over at afvise. At stå på skulder til skulder med vores kolleger Stevie Award vindere placerer Edwards i spidsen for international innovation. "

2012-priserne fra International Business Awards viste, at 3,200-poster blev sendt fra mere end 50-lande. Vinderne blev udvalgt af et panel af specialiserede ledere som anerkendelse af deres engagement i international ekspertise inden for innovation, vækst og design.

"Indtægter til IBA'erne voksede betydeligt i år," sagde Michael Gallagher, præsident og grundlægger af Stevie Awards. "På trods af langsomme økonomiske forhold i store dele af verden var kvaliteten af ​​nomineringer fremragende, hvilket viser, at der er mange virksomheder, der er innovative og vokser uanset. Vi glæder os til at fejre årets guld-, sølv- og bronze Stevie-vindere på vores gallamøde i Seoul på 15 oktober. "

For yderligere information om Edwards besøg www.edwardsvacuum.com

Oplysninger om The International Business Awards og listerne over Stevie Award vindere er tilgængelige på www.StevieAwards.com/IBA.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.