← Tilbage til Pumper kategori

Edwards vinder guld på 2012 International Business Awards SM

British excellence fortsætter med at skinne på den globale scene

Edwards Group Limited (NASDAQ: EVAC), en af ​​de førende producenter af avancerede vakuum produkter og opfangningssystemer og udbyder af relaterede tillægstjenester, er blevet tildelt en Gold Stevie ® Award i den prestigefyldte 9th årlige International Business Awards.

Edwards slog off hård konkurrence fra hele verden til at blive navngivet vinder af "Best New Product eller Årets Service - Industrial Products & Services " kategori for sin klasse førende CXS tør vakuumpumpe.

CXS er den nyeste generation tør vakuumpumpe til de kemiske og farmaceutiske industrier og bygger på Edwards 'stærke rekord for innovation. Siden introduktionen i 2011, har det sat nye standarder for pålidelighed, ydeevne og kontrol industrien.

To elementer af banebrydende CXS der adskiller den fra konkurrerende pumper. Romanen tilspidsede skrue teknologi letter fremragende væske og faste stoffer, der håndterer fører til høj driftssikkerhed, samtidig med dybt vakuum ned til 10-3 mbar. Rækken af ​​indbyggede kontrol-og sikkerhedsfunktioner gør cxs nemmere og billigere at installere i forhold til nogle pumper i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Edwards mener, at dette er den første "plug and pumpe"-system, et forskud, der har gjort 'vakuum on demand' en realitet. Udviklingen af ​​CXS har vist sig at være et afgørende vendepunkt for vakuum, idet teknologien fra 'specialudstyr' til 'nytte'.

I en kommentar til prisen, Matthew Taylor CEO på Edwards siger: "2012 har virkelig været en gylden år for Edwards. Efter at være blevet hædret med en betydningsfuld syvende Dronningens Award tidligere i år for vores næste turbomolekylarpumpe, og derefter lykkedes notering på NASDAQ-markedet, er vi glade for at bygge videre på vores succes med en Gold Stevie ® Award.

"At modtage denne udmærkelse for CXS, så hurtigt efter lanceringen, er bevis på det hårde arbejde og ekspertise fra alle dem på Edwards, der var involveret i dens undfangelse. Denne pris sætter CXS legitimationsoplysninger uden tilbagevise. At stå skulder ved skulder med vores kollega Stevie Award vindere placerer Edwards i spidsen for international innovation. "

International Business Awards 2012 awards set over 3,200 poster forelagt fra mere end 50 lande. Vinderne blev udvalgt af et panel af specialiserede medarbejdere i anerkendelse af deres forpligtelse til international ekspertise inden for innovation, vækst og design.

"Entries til IBA steg betydeligt i år," siger Michael Gallagher, præsident og grundlægger af Stevie Awards. "På trods af langsomme økonomiske forhold i store dele af verden, kvaliteten af ​​nomineringer var udestående, som viser, at der er mange virksomheder, der er innovative og voksende uanset. Vi ser frem til at fejre dette års Gold, Silver og Bronze Stevie vinderne på vores galla-arrangement i Seoul på 15 oktober. "

For yderligere information om Edwards besøgwww.edwardsvacuum.com

Detaljer om International Business Awards og listerne over Stevie Award vindere er tilgængelige påwww.StevieAwards.com / IBA.

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.