← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Kritiske Komprimer Air processer i Kemisk og Process industri

Stort set alle fremstillingsindustrien anvender trykluft. Der er nogle industrier men hvor kvaliteten af ​​den komprimerede luft er kritisk. De kemiske og proces industri være en sådan sektor. Der er for mange processer til at nævne, men for at nævne et par stykker, agitation og beluftning blanding af væsker, proces instrumentering, pneumatisk transport og drift af enheder, hvor en gnist kan være farlige. Disse er alle eksempler på de grunde til at bruge høj kvalitet, ren, tør, oliefri luft.

BEKO TECHNOLOGIES er et internationalt firma grundlagt i Tyskland og med base i Bromsgrove i Storbritannien. Virksomheden har specialiseret sig i at konditionere trykluft nedstrøms for en kompressor, styring af kondensater og målesystemer til trykluft og gasser. Ud over det normale sortiment af behandlingsprodukter som filtre, afløb, separatorer, køletørrer og tørremiddeltørrer, leverer BEKO TECHNOLOGIES nogle nøgleprodukter for at sikre en sikker og billig kontinuerlig drift i procesanlæg.

Katalysatorer er en relativt ny produktløsning til at give oliefri trykluft. Princippet er simpelt og det samme som i millioner af køretøjer. Anvendelsen af ​​varme til en katalysator nedskærer kulbrintekæder med slutprodukterne kuldioxid, vand og meget ren trykluft. Mange plante ingeniører vil sige "Ikke anvendelig for vores situation, vi bruger 100% oliefri kompressorer" Ikke nødvendigvis sandt. Hvad betyder 100% oliefri fra kompressorproducenten er, at der ikke tilsættes olie under kompressionsprocessen. Atmosfærisk luft indeholder et betydeligt antal carbonhydrider, der varierer med placering afhængig af nærhed til veje og industri. BEKOKAT, katalysatoren vil fjerne alle kulbrinter uafhængigt af indløbsbetingelserne. Produktet er ideelt til at levere "braces" til oliefri kompressorens "bælte" i det lille antal kritiske anvendelser, hvor enhver olie ville være potentielt katastrofal.

Opholder sig med emnet oliefri trykluft. Verden anerkender ISO 8573-1 2010 som standard for trykluft kvalitet for partikler, vandindhold / dampe indhold og olie. Der har været megen diskussion i de sidste ti år om at udvide klassificeringen for olie til en "Class Zero" for olie fri kompressorer. BEKO TECHNOLOGIES har ingen problemer med dette, men ville spørge "Hvem måler?", Og for dem, der er "Hvordan ved impact rør?" In BEKO TECHNOLOGIES erfaring meget få virksomheder, herunder "blue chip" vide, hvad deres luftkvaliteten egentlig er. Impact rør kan ikke måle lav nok til at dække ISO-specifikationen.

Der er en løsning. METPOINT OCV vil måle ned til 0.003 ppm carbonhydrid i dampindhold. Teknologien er PID, foto ionisering detektion, som gør det muligt at installere METPOINT OCV inline og give en kontinuerlig udgang, som også kan være tilgængelig for alarm, SMS, Ethernet eller 4-20mA signaler for at give den nødvendige forbindelse i det 21ste århundrede. Hver øverste leder ved, at hvis noget måles, kan det styres!

Endelig har BEKO TECHNOLOGIES det komplette udvalg af tørreprodukter fra den mindste membrantørrer til store køletørrer. Det, der ikke altid er kendt, er produktet EVERDRY, som er et udvalg af store tørremiddeltørre, herunder varmekompression (HOC) og ægte Zero Purge. Mange steder spilder stadig komprimeret luft via "varmeløse tørreapparater" eller opvarmede tørreapparater med udluftningsluft. BEKO TECHNOLOGIES har leveret mange løsninger med 6 måneders payback på investering for varmefri og endda mod opvarmet rensning type en mindre end 2 år payback er fælles. Produktet er usædvanligt pålideligt, Matthew Harrison UK Sales Manager "Vi har solgt en række EVERDRY-enheder til meget prestigefyldte steder, og jeg er meget glad for at rapportere, at der endnu ikke har været en enkelt sammenbrud. Dette er præcis, hvad Kemi- og procesindustrien kræver ".

For at opsummere, BEKO TECHNOLOGIES er den perfekte partner til din branche, med stor erfaring i at løse problemer og du sparer penge.

Kontaktperson: Ruth Goodison

BEKO Technologies Limited, 2 & 3 West Court, Buntsford Park Road, Bromsgrove, Worcestershire, England, B60 3DX.

Tlf: 01527 575778. Fax: 01527 575779.
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Vores område af ekspertise er alt, hvad der er neden for en luft-eller gas kompressor.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.