← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Constar partner Systech Illinois til R & D-test af PET-flasker ved hjælp af oxygenpermeationsanalysatorer

Systech Illinois 8700 oxygengennemtrængning analysator

Constar International er en global leder inden for udvikling og fremstilling af PET (polyethylenterephthalat) plastemballage, med over 50 års udvikling og produktion knowhow. En af verdens førende inden for læskedrikke emballage industrien, har Constar været på forkant med den teknologiske udvikling i flere lag og monolag PET barrierer. Constar fortsætter med at udvide, diversificere ind i andre områder af markederne drikkevarer, herunder juice, ready-to-drink te, forbedrede vitamin vand, energidrikke og vin, mens udvikler løbende deres eksisterende højtydende barriere markeder.

Constar giver førende oxygenbarrierelag teknologier til deres PET-flasker for at beskytte præmie produktets art og for at imødekomme den store efterspørgsel efter forlænget holdbarhed krav. Constar s Oxbar, MonOxbar og nyeste glasklare Diamond Clear teknologi giver alle den højest mulige barriere ydeevne til en PET-pakke, holde produktet leder og prøvesmagning frisk.

På Constar britiske facilitet, det Systech Illinois 8700 oxygengennemtrængning analysator er en uvurderlig FoU ressource for udvikling af nye emballager, så udvikling team til at teste og validere nye pakker i huset. Richard Andrew, New Product Development Manager siger, "Systech gennemtrængning udstyr giver os mulighed for at forstå vores pakke ydeevne, validere nye udviklinger og giver værdifulde data, der fremskynder tid til markedet. At have dette udstyr i huset har forbedret vores kapacitet "

Systech Illinois

Signatur: Sølv medlemskab

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.