← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Constar partner Systech Illinois til R & D-test af PET-flasker ved hjælp af oxygenpermeationsanalysatorer

Systech Illinois 8700 oxygengennemtrængning analysator

Constar International er en global leder inden for udvikling og fremstilling af PET (Polyethylenterephthalate) plastemballage, med over 50 års udvikling og produktion, know how. Constar har været førende på verdensplan inden for emballageindustrien for læskedrikke, og har været i spidsen for teknologisk fremskridt i PET-barrierer med flere lag og monolag. Constar fortsætter med at udvide sig og diversificere til andre områder af drikkevaremarkederne, herunder juice, færdigretter, forbedret vitaminvand, energidrikke og vin, mens de løbende udvikler deres eksisterende barrieremarkeder med høj ydeevne.

Constar leverer førende oxygenbarriere teknologier til deres PET-flasker for at beskytte produktets premiumegenskaber og for at imødekomme den høje efterspørgsel efter forlængede holdbarhedskrav. Constar's Oxbar, MonOxbar og den nyeste glas klarhed Diamond Clear-teknologi giver alle de højeste mulige barrierepræstationer for en PET-pakke, der holder produktet kigget og smager frisk.

På Constar's britiske anlæg er Systech Illinois 8700 oxygenpermeationsanalysator en uvurderlig F & U-ressource til ny emballageudvikling, der giver udviklingsholdet mulighed for at teste og validere nye pakker internt. Richard Andrew, ny produktudviklingschef siger, at "Systech-permeationsudstyret giver os mulighed for at forstå vores pakkeydelse, validere nye udviklinger og give værdifulde data, der fremskynder tiden til markedet. At have dette udstyr internt har betydeligt forbedret vores evner "

Systech Illinois

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.