← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Komprimeret gas- og luftløsning Ideel kombination til friske fødevareproducenter

Den førende leverandør af komprimeret luftløsninger BOGE leverer pålidelig ydeevne og høj kvalitet af luft og kvælstof til producenter af frisk mad, samtidig med at den øger energieffektiviteten til at reducere produktionsomkostningerne

I den friske fødevareproduktionsproces spiller komprimeret en afgørende rolle i rengøring og sortering, mens nitrogen er afgørende for konservering. Boblende vandbassiner styres med trykluftstråler og under sortering og kvalitetskontrol blæser ufuldkomne blade individuelt fra transportbåndet. Da komprimeret luft kommer i kontakt med slutproduktet, er det af kvalitetsmæssige grunde afgørende, at kun en kompressor, der leverer 100% oliefri trykluft, anvendes. Derudover er kvælstof brugt til at bremse og forebygge den naturlige vækst af bakterier på friske råvarer, såsom frugt og grøntsager.

Takket være BOGEs komplette trykluft- og kvælstofløsninger har det aldrig været lettere at sikre forsyningen af ​​absolut oliefri trykluft og nitrogen med en renhedsgrad på 99% i hele den friske fødevareproduktion. Løsningen indeholder en frekvensstyret SLF40-3 BLUEKAT skruekompressor, som leverer klasse 0,100% oliefri trykluft og en N2 generator med downstream-beholder, hvilket sparer dyre indkøbsgebyrer ved at producere nitrogen af ​​højeste kvalitet internt og på efterspørgsel.

Som en ekstra foranstaltning til yderligere at forbedre ydeevnen og energieffektiviteten, kan et F65 mikrofilter installeres for at sikre, at komprimeret luft er helt fri for partikler og dermed undgå forurening af produktet. BOGE Duotherms ekstern varmegenvindingssystem er også tilgængelig, hvilket genvinder op til 72 procent af inputenergien, der anvendes i kompression i form af varme. Denne genvundne energi kan derefter anvendes andre steder, såsom i opvarmningsadministrationsrum, hvilket resulterer i betydelige omkostningsbesparelser.

Et eksempel på en frisk fødevareproducent, der i øjeblikket drager fordel af BOGEs komplette løsning, er Tyskland baseret Keltenhof Frischprodukte GmbH, der producerer mere end 80 forskellige typer friske produkter hver dag. Ved at forbedre kompressor effektiviteten og genvinde varmeenergi til opvarmning administrations rum, har den grønne salat og urter producent sparet mere end € 18,000 om året, siden det introducerede BOGE komprimeret luft og nitrogen formel.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.