← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Nyt samarbejde gør partikelidentifikation hurtigere og lettere

Et samarbejde mellem Malvern Instruments (Malvern, UK) og Bio-Rad (Hercules, Californien) har leveret nye analyseværktøjer til hurtig identifikation af ukendte partikler.

Ny software til støtte for Malverns Morphologi G3-ID, som analyserer partikelstørrelse, form og kemisk sammensætning, muliggør direkte sammenligning af målte Raman-spektre med referencespektre i den omfattende database af Bio-Rads førende KnowItAll®-software. Resultatet er kraftige, robuste partikelidentifikationsfunktioner for forskere, der arbejder i retsmedicinsk analyse og farmaceutisk / biofarmaceutisk udvikling, der forsøger at bestemme arten og oprindelsen af ​​ukendte partikler.

Gregory Banik, General Manager hos Bio-Rad Laboratories, kommentarer, "I løbet af de sidste par år har vi været vidne til stigende niveauer af interesse i området Raman spektroskopi, og vi har investeret kraftigt i vores KnowItAll® Raman spektral bibliotek. Vi er glade for, at Malvern Instruments har besluttet at udvide adgangen til denne værdifulde ressource via morfologiske G3-id, et instrument, der strømliner anvendelsen af ​​Raman inden etablerede partikel karakterisering workflows ".

Morphologi G3-ID giver fuldautomatisk størrelse og formmåling, der tager billeder af titusinder af partikler på få minutter. Ramans spektroskopi kapaciteterne i systemet kan derefter påføres partikelpopulationer af interesse for at tilvejebringe pålidelig kemisk identifikation, hvor størrelse og form alene ikke giver tilstrækkelig information.

Dr. Deborah Huck-Jones, produktleder for morfologi, udtaler: "Vi hos Malvern er glade for, at brugere nu kan nyde sømløs adgang til Bio-Rads KnowItAll® ID Expert, som sammen med en omfattende database omfatter funktioner som optimeret korrektionsteknologi at berige spektrale søgninger og maksimere brugen af ​​databasen gennem bedre matchning. Den integrerede spektral intelligens inden for Bio-Rads cutting-edge KnowItAll®-software virker meget godt sammen med Morphologi G3-ID for at give en hurtigere og mere robust kemisk identifikation. "

Med den nye software indeholder den nyeste tilbehørspakke til Morphologi G3-ID også den nye, tynde bane vådcelle. Dette muliggør måling af suspenderede prøver i deres oprindelige tilstand uden forudgående filtrering. Dette er især vigtigt for applikationer inden for biofarmaceutisk udvikling og specifikt i undervisbar partikelidentifikation, hvor Morphologi G3-ID nu tilbyder en ortogonal tilgang sammenlignet med andre dynamiske billedteknikker.

Cecil Instruments Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.