← Tilbage til Energy & Power Management kategori

CHP Installation vil producere samlet kapacitet på 5MW + Hos Ny AD Facility

CooperOstlund, Storbritanniens førende gasmotor specifikation og vedligeholdelse ekspert, har annonceret en ny kontrakt med BioConstruct GmbH. Aftalen vil se fire kraftvarmeværker (CHP) motorer - med en samlet kapacitet på mere end 5MW - installeret på selskabets nye AD facilitet i Hartlepool.

Indstil til at være operationelt i marts 2017, vil state-of-the-art stedet være i stand til at behandle mere end 100,000 tons madaffald hvert år, at generere en betydelig mængde biogas som følge heraf. Via CHP teknologi, vil denne vedvarende gas forbrændes og eksporteres til National Grid som elektricitet - så den kan bruges til at drive tusindvis af hjem og virksomheder på landsplan.

Ud over vedvarende energi, vil anlægget også generere termisk energi. Sideløbende bringe gæringstanke på op til temperatur, vil dette blive brugt til pasteurisering råvare og lokale fjernvarme.

I en kommentar til projektet, Johan Ostlund, direktør i CooperOstlund, sagde: "Med et tæt samarbejde går tilbage flere år, vi har en forståelse af BioConstruct s websted mål, operationelle processer og hold dynamik. Vi ser frem til at blive involveret i selskabets seneste AD site udvikling, som vil sætte standarderne i energi kapacitet vedvarende.

"Sidste år støttede vi virksomhedens Imperial Park udvikling i Middlesbrough, installation og idriftsættelse fire andre CHP motorer på et stramt turnaround. Nu fuldt operationelt, kan sitet behandle 100,000 tons organisk affald til at generere både varme og elektricitet. "

Kai H. Roth, administrerende direktør hos BioConstruct, tilføjede: "CooperOstlund har et velfortjent ry for ekspertise i specifikationen og vedligeholdelse af CHP gasmotorer. Vi arbejdede tæt sammen med Johan og holdet på vores Imperial Park udvikling sidste år - et projekt, der kørte jævnt fra start til slut.

"Da det kom til outsourcing installation CHP og idriftsættelse til vores nyeste venture, var CooperOstlund det oplagte valg. Vi er overbeviste om, at holdet vil levere en fremragende service på stramme tidsplaner. "

Den BioConstruct AD websted i Hartlepool vil være operationelt i marts 2017.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.