← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Castell introducerer en unik webshop til sikkerhedsspærreindustrien

Porta Castell

I en første for sikkerhedsspærreindustrien har den industrielle sikkerhedsspecialist Castell Safety International Ltd lanceret en webshop med enestående funktionalitet, Porta Castell (www.porta.castell.com).

Porta Castell er en online-facilitet, der giver kunderne mulighed for at bestille ikke kun Iso-Lok-låsning / tag-out produkter og udskiftning af FS-nøgler, men nu valgte indespærrede nøgleafbrydere og Salvo-produkter via en symbolkonfigurator. Iso-Lok hængelås kan bestilles efter eksisterende forskelle eller suiter, hvor kunderne angiver de krævede forskelle, når de bestiller. Udskiftning af reservedele af fangede nøgleafbrydere og Salvo-produkter kan også købes for at passe kundernes eksisterende on-site systemer.

Betaling kan nu ske via et købsordesystem, ud over den eksisterende betalingskort (kredit / betalingskort). Webshoppen har også mulighed for at oprette og eksportere et tilbud for at tilfredsstille kundernes krav til papirarbejde.

Porta Castell sikrer, at ordrer behandles hurtigere, med forbedrede ledetider for fangede nøgleafbrydere og Salvo-produkter; Produkterne kan sendes inden for syv dage.

Kunderne nyder også fordel af en forbedret bekræftelsestjeneste; Porta Castell-ordrer modtager en øjeblikkelig ordrebekræftelse.

David Hughes, Castells salgsdirektør, kommenterede: "Dette er en vigtig udvikling for Castell. Muligheden for at kunderne kan placere ordrer og vælge produkter, der bruger Porta Castell, reducerer ledetiderne og sikrer også, at kunderne kan vælge de rigtige produkter på købsstedet. Castells produkter er installeret over hele verden - at kunne imødekomme krav fra vores kunder for at understøtte denne installerede base er et centralt spørgsmål, som Porta Castell hjælper med at løse. "

Shila Mohammadian
Castell Safety International Ltd
217 Kingsbury Road
London
UK
NW9 9PQ
Tel: + 44 (0) 20 8200 1200
Fax: + 44 (0) 20 8205 0055
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.castell.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.