← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Bakterier og kondensat

Det nye kondensatstyringssystem fra BEKO TECHNOLOGIES

BEKO TECHNOLOGIES har opbygget en virksomhed på baggrund af ekspertise i komprimeret luftkondensforvaltning, der er dræning og adskillelse. I dag er der meget mere til BEKO TECHNOLOGIES, men virksomheden startede med kondensater og problemer med effektiv afvanding og lovlig disposition heraf.

Dette er ikke en glamourøs forretning. BEKO TECHNOLOGIES salgs- og servicepersonale kan høre udtryk for stolthed og tilfredshed med en ny kompressor eller energibesparende ydeevne af en tørretumbler eller intelligent styringssystem, men som nogensinde har været begejstret for sit nye kondensatstyringssystem, indtil der er et problem der er. Chris Norris UK Service

Manager hos BEKO TECHNOLOGIES siger;

"Der er masser af variabler, type kompressorolie, miljøforurenende stoffer og temperatur for blot at nævne nogle få, så der er muligheder for fejl, der skal overvejes"

Den triste kendsgerning er, at kondensatstyring handler om kryds tjekker. Fabriksingeniøren har mange problemer, ting at gå galt, forbedringer og omkostningsbesparelser og kondensatstyring er noget, han bare skal gøre, intet valg, ingen stor fordel for den måde hans afdeling kører på (naturligvis er fordelen for os alle i termer beskyttelse af miljøet). Så han har købt og installeret en enhed, og han vil glemme det nu.

Norris siger

"Desværre ikke rigtig muligt. Vand indeholder bakterier, som ikke kan fjernes ved konventionel filtrering. Bakterier multipliceres hurtigt og under normale forhold vokser 1 bakteriel organisme pr. Milliliter til mere end 1,000,000-kolonidannende enheder inden for et arbejdsskifte! Bakterier vil også producere slim og kan producere 100 gange deres eget volumen. Så det er tydeligt, at hvis det ikke er markeret, bliver det et alvorligt problem. Resultatet vil muligvis være, at det på nogle lavprissystemer, at enheden ser ud til at fungere, men filteret vil være ineffektivt, og kondensat med for meget olie indblandet vil gå til afløbene og forurene vores vandressource. Betydelige bøder kan også opkræves. Den anden mulighed er, at enheden ikke længere kan strømme kondensatets volumen og overløb. Dette er ikke tolerabelt, men i det mindste når kondensatet ikke vandtabellen og floderne, og ingeniøren har et signal om, at handling skal finde sted."

BEKO TECHNOLOGIES har løsninger på disse scenarier som er en markedsleder. Ved køb af et kondensatstyringssystem anbefaler BEKO TECHNOLOGIES stærkt brugerne at tænke på deres situation, type olie, lokale forureninger vil være kendt, og hvis der er nogen tvivl, vil BEKO TECHNOLOGIES analysere en prøve af kondensat som en del af tjenesten og dermed muliggøre en endelig kommentar på den type styringssystem, der kræves. Det er velkendt, at trykkeribranchen som et eksempel og på grund af de anvendte flygtige organiske forbindelser normalt ikke vil have kondensater, som vil adskille, dvs. de forbliver i kolloid suspension. Disse systemer vil kræve et opdelingssystem, der introducerer et materiale, der vil "splitte" olien ved at kombinere med den og være let at fjerne i den kombination. Dette er BEKOSPLIT-produktet, som er godt bevist for vanskelige kondensater i mange år.

BEKO TECHNOLOGIES har også udviklet et system, der kan overvinde spørgsmålet om blokering og blinding ved at tvinge flow ved hjælp af et pumpesystem. Flow Control Device bruger BEKO TECHNOLOGIES gennemprøvede niveau sensorteknologi til at måle kondensatniveauet inden for OWAMAT. Når det forudindstillede niveau er nået, pumpes flowkontrolenheden kondensat gennem OWAMAT-filteret og tørres ud. Strømstyringssystemet overvinder problemet med at slime blokkerer filtersættene. Dette problem med slim vil påvirke alle mærker af olie- og vandafskillere, som har de relevante bakterier til stede i kondensatet. BEKO TECHNOLOGIES har set dette på en række steder med andre fabrikanters udstyr. BEKO TECHNOLOGIES har taget fat på problemet og er den eneste kondensatstyringsproducent, der har løsninger.

For kunder, som har mistanke om, at de har problemer med kondensatsystemet og loven, tilbyder BEKO TECHNOLOGIES en gratis siteundersøgelse for at inspicere og teste kondensatsystemer for at sikre, at kundernes juridiske forpligtelser bliver opfyldt.

Beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Vores område af ekspertise er alt, hvad der er neden for en luft-eller gas kompressor.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.