← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Bakterier og kondensat

Den nye kondensat management system fra BEKO TECHNOLOGIES

BEKO TECHNOLOGIES har opbygget en virksomhed på baggrund af ekspertise i komprimeret luftkondensforvaltning, der er dræning og adskillelse. I dag er der meget mere til BEKO TECHNOLOGIES, men virksomheden startede med kondensater og problemer med effektiv afvanding og lovlig disposition heraf.

Dette er ikke en glamourøs virksomhed. BEKO TECHNOLOGIES salgs-og servicemedarbejdere kan høre udtryk for stolthed og tilfredshed omkring en ny kompressor eller energibesparelse udførelsen af ​​en tørretumbler eller intelligent styresystem, men der nogensinde fået begejstrede hans nye kondensat management system, indtil der er et problem, der er. Chris Norris UK service

Manager hos BEKO TECHNOLOGIES siger;

"Der er masser af variabler, type kompressorolie, miljøforurenende stoffer og temperatur for blot at nævne nogle få, så der er muligheder for fejl, der skal overvejes"

Den sørgelige kendsgerning er, at kondensat management handler om kasse tikkende. Fabrikken ingeniør har mange spørgsmål, ting at gå galt, forbedringer og omkostningsbesparelser og kondensat management er noget, han bare har at gøre, ingen valg, ingen stor fordel for den måde, hans afdeling kører (selvfølgelig fordelen er for os alle i form om beskyttelse af miljøet). Så har han købt og installeret en enhed, og han ønsker at glemme det nu.

Norris siger

"Desværre ikke rigtig muligt. Vand indeholder bakterier, som ikke kan fjernes ved konventionel filtrering. Bakterier multipliceres hurtigt og under normale forhold vokser 1 bakteriel organisme pr. Milliliter til mere end 1,000,000-kolonidannende enheder inden for et arbejdsskifte! Bakterier vil også producere slim og kan producere 100 gange deres eget volumen. Så det er tydeligt, at hvis det ikke er markeret, bliver det et alvorligt problem. Resultatet vil muligvis være, at det på nogle lavprissystemer, at enheden ser ud til at fungere, men filteret vil være ineffektivt, og kondensat med for meget olie indblandet vil gå til afløbene og forurene vores vandressource. Betydelige bøder kan også opkræves. Den anden mulighed er, at enheden ikke længere kan strømme kondensatets volumen og overløb. Dette er ikke tolerabelt, men i det mindste når kondensatet ikke vandtabellen og floderne, og ingeniøren har et signal om, at handling skal finde sted."

BEKO TECHNOLOGIES har løsninger til disse scenarier som det sømmer sig en markedsleder. Når du køber et kondensat management system BEKO TECHNOLOGIES kraftigste råde brugerne til at tænke over deres situation, olietype, vil de lokale forureninger blive kendt, og hvis der er nogen tvivl, vil BEKO TECHNOLOGIES analysere en prøve af kondensat som en del af tjenesten således at en endelig kommentar af den type management system, der kræves. Det er velkendt, at den grafiske branche vil som et eksempel, og på grund af de flygtige organiske forbindelser, der anvendes normalt ikke kondensater, som vil adskille dvs de vil forblive i kolloid suspension. Disse systemer vil kræve en opsplitning, som introducerer et materiale, som vil "split" olien ved at kombinere med det og være let aftageligt i den kombination. Det er den BEKOSPLIT produkt, der er godt bevist for vanskelige kondensater over mange år.

BEKO TECHNOLOGIES har også udviklet et system, der kan overvinde spørgsmålet om blokering og blændende ved at tvinge strøm ved hjælp af et pumpesystem. Flow kontrol enhed bruger BEKO TECHNOLOGIES gennemprøvede niveau sensorteknologi til at måle kondensat niveau inden for OWAMAT. Når det indstillede niveau er nået Flow styreenhed pumper kondensat gennem OWAMAT filteret og ud i afløbet. Strømstyrerøret overvinder problemet med slim blokere filtersæt. Dette problem med slim vil påvirke alle mærker af olie og vand separatorer, der har de relevante bakterier i kondensatet. BEKO TECHNOLOGIES har set det på en række lokaliteter med andre fabrikanters udstyr. BEKO TECHNOLOGIES har behandlet problemet og er de eneste kondensat management fabrikant, der har løsninger.

For kunde, der har mistanke om, at de har problemer med kondens-systemet og loven, er BEKO TECHNOLOGIES tilbyder en gratis hjemmeside undersøgelse for at inspicere og test kondensat systemer til at sikre kundernes juridiske forpligtelser bliver opfyldt.

Beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Vores område af ekspertise er alt, hvad der er neden for en luft-eller gas kompressor.

Signatur: Guld medlemskab

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.