← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Anritsu PIM Master fås som udlejning mulighed fra Microlease

MW8209A passiv intermodulationsanalysator (PIM)

Microlease er blevet det første testudstyr specialist til at tilbyde den nyligt udgivet Anritsu MW8209A PIM Master som en leje løsning.

Den MW8209A passiv intermodulation (PIM) analysator dækker 900 MHz-båndet og er designet til at imødekomme det voksende behov for måling af PIM i E-GSM-netværk, herunder UMTS Band VIII og LTE Band 8. Fuldt optimeret med Anritsu proprietære Afstand-til-PIM-teknologi, kan MW8209A afgøre, om årsagen til PIM er på basen eller i det omgivende miljø.

Distance-til-PIM hjælper også marken ingeniører, teknikere og entreprenører til at lokalisere passive intermodulation fejl, fjerne det ukendte, om PIM kilden er fra antennesystemet eller omgivende miljø. Den enkle, umiddelbare og præcis teknologi oplyser samtidig brugeren af ​​afstand og omfanget af alle PIM kilder både i antennesystemet og ud over antennen.

Desuden Afstand-til-PIM test giver detaljer og indsigt, der kan fremskynde reparationer, kontrol reparationsomkostninger, og hjælpe med at planlægge budgetter. Historiske data kan også bruges til at overvåge en hjemmeside og afgøre, om korrektioner skal foretages, før en fejl resulterer i faldet eller blokerede opkald.

Den Anritsu MW8209A PIM Master er til rådighed til leje nu med levering næste dag fra branchens førende Microlease og fås også med fleksible finansielle muligheder, der sætter virksomhederne at drage fordel af den nyeste udstyr samtidig med at sprede omkostningerne og lette cash flow. "Anritsu er glade for, at dens Premier PIM testsystemer er nu tilgængelige for leje eller lease fra Microlease, Europas førende udlejningsfirmaet," sagde Steve Wilding, UK Sales Manager for Anritsu.

"Ved at tilbyde MW8209A som en leje option, kan brugerne drage fordel af umiddelbar adgang til Anritsu selskabets innovative teknologi på en fleksibel måde, der hjælper med at give en præcis og omkostningseffektive midler til at måle PIM i E-GSM-netværk," siger Microlease Head of OEM relationer, Gavin Lessing-ringer.

For mere information om de nye MW8209A PIM Master og Microlease fleksible udlejnings muligheder, opfordre 020 84 200 200 eller besøg www.microlease.com

.

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.