← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Anritsu PIM Master til rådighed som udlejningsoption fra Microlease

MW8209A passiv intermodulationsanalysator (PIM)

Microlease er blevet den første testudstyrspersonale til at tilbyde den nyudgivne Anritsu MW8209A PIM Master som udlejningsoption.

Analysatoren MW8209A passiv intermodulation dækker 900 MHz-båndet og er designet til at imødekomme det voksende krav til måling af PIM i E-GSM-netværk, herunder UMTS Band VIII og LTE Band 8. Fuldt optimeret med Anritsu's proprietære Distance-to-PIM-teknologi, kan MW8209A afgøre, om årsagen til PIM er ved basestationen eller i det omgivende miljø.

Distance-to-PIM hjælper også feltingeniører, teknikere og entreprenører til at identificere passive intermodulationsfejl, hvilket eliminerer det ukendte, om PIM-kilden er fra antennesystemet eller omgivelserne. Den enkle, umiddelbare og præcise teknologi informerer brugeren samtidig om afstanden og størrelsen af ​​alle PIM-kilderne, både inden for antennesystemet og ud over antennen.

Derudover giver Distance-to-PIM-test detalje og indsigt, der kan fremskynde reparationer, kontrollere reparationsomkostninger og hjælpe med at planlægge budgetter. Historiske data kan også bruges til at overvåge et websted og afgøre om korrektioner skal foretages, før en fejl resulterer i tabte eller blokerede opkald.

Anritsu MW8209A PIM Master er tilgængelig til leje nu med levering næste dag fra industrieleder Microlease og også tilgængelig med fleksible finansielle muligheder, der gør det muligt for virksomhederne at drage nytte af det nyeste udstyr, samtidig med at omkostningerne spredes og pengemængden bliver lettere. "Anritsu er glad for, at dets Premier PIM testsystemer nu er tilgængelige til leje eller leje fra Microlease, Europas førende udlejningsfirma," siger Steve Wilding, UK Sales Manager for Anritsu.

"Ved at tilbyde MW8209A som udlejningsoption kan brugerne drage fordel af øjeblikkelig adgang til Anritsu Company's innovative teknologi på en fleksibel måde, der hjælper med at levere et præcist og omkostningseffektivt middel til at måle PIM i E-GSM-netværk", siger Microlease's Head of OEM Relationer, Gavin Lessing-Caller.

For mere information om den nye MW8209A PIM Master og Microlease's fleksible udlejningsmuligheder, ring til 020 84 200 200 eller besøg www.microlease.com

.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.