← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Hurtig Analytisk Panel Udlejning til fester for strøm og vand Industri Applications

Analytisk leje panel tjeneste

Analytisk leje panel service tilbyder fleksibel midlertidig måling løsning til el og vand anlægsoperatørerne

ABBs Måling og Analytics Service virksomhed har introduceret en ny analytisk panel leje service. Lanceret på IWEX 2015 giver lejepanelerne en fleksibel løsning til måling af udvalgte nøgleparametre i drikkevandsbehandling og kraftgenereringsapplikationer med ubegrænsede udlånsperioder og fuld teknisk support.

Der er i øjeblikket tre muligheder hver til brug i el og vand industri applikationer.

Om magt, kan panelerne anvendes til måling kation ledningsevne, silica måling og natrium måling.

For vand, er der mulighed for paneler til måling af aluminium, turbiditet eller ammoniak.

Alle paneler er forsynet med et omfattende udvalg af udstyr leverer præcise og pålidelige målinger. Hver indeholder også dataloggere til optagelse og oplagring måledata, som kan videresendes til at styre systemer via Ethernet og Modbus.

De analytiske leje paneler er ideelle til situationer, hvor det kan være enten upraktisk eller ikke betale sig at købe en permanent ordning. Typiske situationer hvor der kan anvendes en leje panel omfatter udskiftning defekte analysatorer ud til reparation, validering af nøjagtigheden af ​​et aktuelt installerede system, eller som en ekstra måling ved vurderingen af ​​effektiviteten af ​​en behandlingsproces. De kan også være nyttige, når virksomhederne måske ønsker at tildele udgifter til driftsomkostninger, hvor et budget kapital måske ikke er umiddelbart tilgængelige.

"Hver dag, virksomheder leje udstyr til at udføre deres virksomhed, såsom biler, pc'er, bærbare computere og selv deres lokaler," siger Mark Niblett, Service Center Manager ABB Måling og Analytics. "Vi så ingen grund til den samme fremgangsmåde kunne ikke anvendes på analytisk panel leje, hvor virksomheder har ofte brug for den fleksibilitet, som en midlertidig løsning med det samme niveau af funktionalitet, der normalt ville være forbundet med en købt system."

Ansættelse giver også ekstra sikkerhed for at have en anden til at styre udstyret. Den udtrykkelige udlejning kommer med fuld teknisk support, herunder alt det nødvendige for at installere og idriftsætte panelerne. For at sikre problemfri drift, leje aftale også omfatter forbrugsstoffer og levering af originalt udstyr med producentens godkendte dele.

"Der er mange grunde til, at en magt eller vand selskab måtte ønske at anvende ABB express udlejning," siger Niblett. "Med ABB, kan planterne forvente næste dag levering, plug-and-play opsætning og en ekspert tekniker til at sætte panelet op og få det kører hurtigt. Der er også den tryghed at have telefonisk support i kontortiden, så i det usandsynlige tilfælde af eventuelle problemer med panelet vil der være hjælp at hente. "

Virksomheder har friheden til at holde det udstyr, så længe det er nødvendigt - leje arbejder på en ugentlig sats med ingen grænse for varigheden og ingen pres til at returnere elementer ved en bestemt frist.

"Den analytiske leje service er en del af vores bestræbelser på at gøre målingen så nemt som muligt, uanset hvor og hvordan du skal gøre det, og for at sikre, at du altid får den service og support, du har brug for at optimere effektiviteten af ​​din proces," tilføjer Niblett.

For at finde ud af mere om den analytiske leje panel service, e-mail [Email protected] eller ring 0870 600 6122 ref. »Analytiske paneler".

ABB Measurement Products

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.