← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Analyse, kontrol og overvågning af gas inden for biogas, syngas, anaerobt fordøjelses- og fermenteringsprocesser

Rapidox 5100

Biogas er en vedvarende energikilde skabt under anaerob fordøjelse. Dette sker, når de organiske materialer bryder naturligt i fravær af ilt. Gassen er dannet ved fordøjelsen af ​​affaldsmaterialer som gødning, spildevandsslam og andre biomassesubstrater, såsom affald fra afgrøder og fødevarer. Kontrol af affaldshåndtering, metanproduktion og anvendelse er afgørende for at sikre kontinuitetsfordele for miljøet.

Rapidox 5100 Multigas Analyzer er bygget som en virkelig bærbar feltgasanalysator, og er et højspecifikationsinstrument designet til analyse, styring og overvågning af gas inden for biogas, syngas, anaerob fordøjelses- og fermenteringsprocesser. På grund af rækkevidden af ​​høj præcisionsgassensorer kan op til seks gasser måles samtidigt, herunder blandt andet CO2, CO, H2O, O2, C2H4, SO2, CH4, H2 og H2S. Når den er konfigureret til applikationer, hvor gassen indeholder energi (fx Biogas, Syngas) bestemmes gasprøvens brændværdi ved hjælp af termodynamiske beregninger og samtidig logges og vises på skærmen.

Udstyret med en 7? (180mm) fuld-farve touch screen interface med bløde menu taster og en 8-timers lithium-ion-batteri, er alle data kontinuerligt logget. Med et minimum af 12 måneders uafbrudt datalagring, kan Excel kompatible data downloades via en USB memory stick.

Cambridge Sensotec tilbyder også en række Rapidox servicering muligheder. At øge målinger og pålidelighed, er regelmæssige gas analysator kalibreringer anbefales. Cambridge Sensotec er godt tilpasset til at kalibrere Rapidox gasanalysatorer præcist og effektivt til dine processer.

For mere information eller for at anmode om et tilbud på Rapidox 5100, venligst e-mail [Email protected] eller telefon + 44 (0) 1480 462142.
www.cambridge-sensotec.co.uk

Cambridge Sensotec

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.