← Tilbage til Gas Detection kategori

Alt du behøver at vide om sikker gas cylinderopbevaring

Gas cylinder bure

Gas cylinder bure er nu anerkendt som værende af afgørende betydning, når de overvejer trygge og sikre muligheder for lagring af gasflasker i enhver virksomhed, byggeplads, offentlige lokaler eller privatbolig. Lodsejere og Sundhed og Sikkerhed personale har nu en omfattende online ressource takket være lanceringen af www.gascagedirect.co.uk

Dette nyligt lancerede hjemmeside er dedikeret til at levere en bred vifte af konkurrencedygtige priser gasflaske opbevaring og håndtering produkter i én, let at navigere, buy-on-line site.

Ud over et bredt udvalg af muligheder, herunder mesh bure, indhegninger og kabinetter hjemmesiden giver også væsentligt, up-to-date Health & Safety Executive information, vejledning og FAQ. For eksempel information generel opbevaring til faste steder, samt køretøjer og trailere, også råd om opbevaring af tomme flasker og lække afsløring. Site ejere bør også være opmærksom på, at HSE har været aktivt at inspicere virksomheder lagring gasflasker i et område, der tillader offentlig adgang.
www.gascagedirect.co.uk tilbyder sikre og sikre opbevarings muligheder for alle populære størrelser og former for cylindre og flasker indeholdende butan, propan, kuldioxid og acetylen. Skræddersyede bur kan også leveres, når et standard bur er uegnet.

Nærmere oplysninger findes på: www.gascagedirect.co.uk [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.