← Tilbage til Gas Detection kategori

Alt du behøver at vide om sikker gas cylinderopbevaring

Gas cylinder bur

Gascylinderbure er nu anerkendt som værende væsentlige, når man overvejer sikre og sikre muligheder for opbevaring af gasflasker inden for enhver virksomhed, byggeplads, offentlige lokaler eller privatbolig. Webstedsejere og sundhedspersonale har nu en omfattende online ressource takket være lanceringen af www.gascagedirect.co.uk

Denne nyligt lancerede hjemmeside er dedikeret til at levere en bred vifte af konkurrencedygtige priser til lagrings- og håndteringsprodukter til gasflasker i et enkelt, nemt at navigere, køb-on-line-websted.

Ud over et bredt udvalg af muligheder, herunder netbure, skabe og skabe, giver hjemmesiden også væsentlige, opdaterede oplysninger om sundhed og sikkerhed, vejledning og ofte stillede spørgsmål. For eksempel indeholder generelle opbevaringsoplysninger for faste steder samt køretøjer og trailere råd om opbevaring af tomme cylindre og lækagesøgning. Webstedsejere bør også være opmærksomme på, at HSE har aktivt inspiceret virksomheder, der lagrer gasflasker i et område, der tillader offentlig adgang.
www.gascagedirect.co.uk tilbyder sikre og sikre opbevarings muligheder for alle populære størrelser og former for cylindre og flasker indeholdende butan, propan, kuldioxid og acetylen. Skræddersyede bur kan også leveres, når et standard bur er uegnet.

Fuldstændige detaljer er tilgængelige på: www.gascagedirect.co.uk [Email protected]
Enhed 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.