← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

En enkel, men effektiv måde at overvåge statiske jordingspunkter

Bond Rite fjernbetjening med 10 Drums

Bond-Rite® REMOTE er en statisk jordforbindelse, der forhindrer den farlige akkumulering af statisk elektricitet på anlægsudstyr i farlige områder. Bond-Rite® REMOTE opnår dette ved at jorde plantedrevet udstyr, som tønder eller IBC'er, med Intrinsically Safe elektronik, der overvåger integriteten af ​​jordbanen mellem objektet, der er jordforbundet og plantens referencejordingspunkt.

Når operatøren forbinder Bond-Rite® REMOTE-jordklemmen til objektet, der kræver statisk jordforbindelse, pulserer en grøn LED, der er placeret i den vægmonterede indikatorstation kontinuerligt, forudsat at modstanden mellem objektet og plantens referencejordingspunkt er 10 ohm eller mindre. En modstand på 10 ohm eller mindre demonstrerer opfyldelse af anbefalingerne i IEC 60079-32 og NFPA 77, de primære retningslinjer industri for forebyggelse af brande og eksplosioner som følge af statisk elektricitet. I modsætning til traditionelle grundlæggende jordforbindelse klemmer og kabler, med Bond-Rite® REMOTE, når operatøren får grønt lys de ved, at udstyret er jordet og kan begynde operationen.

Hver indikator station kan blive drevet af en enkelt 9V batteri eller af en certificeret af 230 / 115 V AC drevet ekstern strømforsyning, der kan strømforsyne op til 10 indikator stationer samtidigt. Bond-Rite ® fjernindikatoren stationer kan monteres i farlige områder så høje som Zones 0 / 20 og klasse I, Div.1 steder. Bond-Rite ®-fjernbetjening eksterne strømforsyninger kan monteres i zone 2 / 21 og klasse I, Div.2 steder.

IECEx / ATEX / cCSAus certificeret til gas, damp og støv atmosfærer.
Kontakt Detaljer:

Newson Gale Ltd
Omega Hus, Privat Road 8, Colwick, Nottingham, NG4 2JX
Tlf: 0115 940 7500, Fax: 0115 940 7501
E-mail: [Email protected]
Web: www.newson-gale.co.uk

Newson Gale Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.