← Tilbage til Pumper kategori

Ny Slam Digester Retrofit af Landia til Scottish Water

Landia chopper pumper

Landia kan eftermontere sit GasMix digesterblandesystem til stål- eller betonbeholdere. Landia har vundet en vigtig ny ordre med skotsk vand til eftermontering af to slamfordamlere med sine anerkendte GasMix-blandesystemer.

To delvis underjordiske støbte in-situ digesters (17m by 20m) ved Nigg nær Aberdeen vil nu blive betjent af den eksternt monterede GasMix - designet til nem vedligeholdelse og stærkt forbedrede gasudbytter. Alle dele af systemet er aftagelige fra ydersiden af ​​tanken. Det foregående blandesystem var problematisk og underforstået.

Hver kegler på Nigg vil være udstyret med to diametralt modsatte Landia chopper pumper (Landia kan eftermontere stål eller beton tanke), der trækker tykt væske fra bunden af ​​tanken, hvor faste stoffer hakes for at fremskynde fordøjelsesprocessen og forhindre tilstopning af rør og dyser.

I den første fase af blandingsprocessen injiceres væsken i tankens øvre halvdel, mens biogas suges fra toppen af ​​tanken og blandes i væsken. Dette har ikke kun den fordel at reducere opdrift på væskens overflade, men fortsætter også at blande efter at pumperne er slukket takket være de stigende gasbobler.

Med 2x 30kW systemer på hver 4000m3 digester, svarer den installerede strøm til en meget økonomisk 15 watt pr. Kubikmeter. Når factoring i reducerede driftstider (så lav som 20 minutter i timen), kan energibesparelser være betydelige.

Desuden betyder reducerede driftstider, at pumpedrevne komponenter varer betydeligt længere.

Denne seneste ordre til Landias GasMix digester blandesystem følger succesfulde installationer i London, Shropshire, Somerset, Jersey og Irland - samt mange projekter i udlandet, herunder Australien, Tyskland, USA, Malaysia, Danmark og Kina.

www.landia.co.uk

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via