← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Hilltop Honning Tænk Axiums filtre er bierknæene

316L rustfrit stål rene skærmfiltre

Axium Process leverede for nylig en række 316L rustfrit stål Pure Screen-filtre til den prisbelønnede honningproducent Hilltop Honey, der opsummerer med succes og distribuerer deres produkter i sværme i hele Storbritanniens store supermarkeder, uafhængige gårdsbutikker og delikatesser.

Stiftet i 2011 af unge biavl, Scott Davies, Hilltop Honey har en passion for at levere den mest usædvanlige smagende honning fra alle verdenshjørner. Den nylige implementering af Axiums kiletrådfiltre er at fjerne bunkeaffald, der omfatter voks og fragmenter af voks, der forekommer naturligt under udvindingsprocessen.

"Axium's Pure-Screen Filter er ideelt til viskose produkter og tilbyder et stort overfladeareal, der resulterer i lavfrekvensrensning" hedder Hilltop Honey's General Manager, "En teknisk salgsingeniør hjælper os med at vælge den bedste løsning til vores applikation fra en lang række rustfrit stålfiltre, og de har vist sig at være meget effektive i drift.
Filtret kan tilpasses, hvilket gør det muligt at anvende udskiftelige elementer med forskellige mikron ratings, hvilket gør det til en meget fleksibel løsning til en række operationer gennem hele processen. Anvendelsen af ​​Axiums filtre sikrer, at vi effektivt kan fjerne snavs samtidig med at de verdensberømte egenskaber, der naturligt forekommer inden for honning, bevares ".

Axiums filtre spænder fra 5 mikron til 8000 mikron som standard og kan tilpasses til specifikke eller proceskrav fra pumpe og instrumentbeskyttelse til kritiske applikationer, hvor filterfejl eller sammenbrud ikke er en mulighed. Sortimentet, som indeholder standard, kompakt, 90 ° og in-line muligheder, er tilgængelig med udskiftelig kugledning af rustfrit stål, sintret net og perforerede rørskærme.

Axium Process er en filtreringsspecialist, der leverer skræddersyet hygiejnisk design, specialfremstillet rustfrit stålfabrikation og systemløsninger, der omfatter filterglidere og multiplexfiltersystemer, fuldt optimerede CIP-systemer, beholderbaserede membranfiltreringssystemer, blandeskinner, mobilpumpehjul og ionbytningsenheder.

For yderligere information kontakt venligst:

Gale Rudd
Axium Process Ltd, Hendy Industrial Estate, Hendy, Swansea SA4 0XP
Tel: + 44 (0) 1792 883 882
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

www.axiumprocess.com

Axium Process Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via