← Tilbage til Condition & Vibration Monitoring kategori

3D Maskiner & Udstyr Tilstand Overvågning

Skader lettere at opdage i 3D
Det er nu lettere end nogensinde at opdage skade eller forurening i maskiner og udstyr ved hjælp af B & R APROL processtyringssystemet. Resultater af vibrationsmålinger visualiseres nu i en interaktiv 3D-grafik, der hjælper planteoperatører og vedligeholdelsesteknikere med at optimere ydeevnen.

Klart overblik over FFT
Vibrationsmålesystemet bruger en hurtig Fourier-transformation (FFT) til at identificere forstyrrelsesfrekvenser. 3D-grafik gør resultaterne nemme at fortolke. Når flere måleserier vises samtidigt, kan ændringer i målepunkter ses på et øjeblik.

Automatiske harmoniske beregninger
Beregning harmoniske kan hjælpe med at identificere hvilken frekvens der forårsager en vibration. Den første harmoniske defineres manuelt ved at vælge en top. De øvrige harmoniske beregnes automatisk og vises i 3D grafik.

Detect skade tidligt
Mærkning sidebånd hjælper med at identificere fejl, for bestemte frekvenser. Brugeren definerer basisbåndet og den første sidebånd manuelt. APROL beregner derefter automatisk og fremhæver de resterende sidebånd. Disse værktøjer hjælper brugerne med at identificere skadefrekvenser hurtigt og nemt til tidlig opdagelse af skade eller forurening.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.